Ungdom


VIS UNDERMENU

”Hobro Alpine Skiteam”

sæson 2022 -2023

Her ser du aktiviteter som du kan glæde dig til.

Kære gamle og nye alpinracere

Vi har sådan glædet os til at præsentere jer for et nyt og spændende program for den kommende sæson.  

I løbet af sæsonen vil racerne opleve mange varierede aktiviteter. Nedenfor vil I kunne se en kort beskrivelse af, hvad vi har på programmet i kommende sæson.

Et par arrangementer mangler nogle detaljer, men disse småting kommer på plads, og bliver meldt ud, når tilmeldingen for de enkelte ting nærmer sig.

 

Aktiviteter

Baseret på den store succes med isskøjteløb, gentager vi denne hyggelige dag. Balance på fødderne og kropslig bevægelse på det glatte underlag skal ”leges” ind, og forhåbentligt bliver det rigtig sjovtJ

 

 

Indendørs træning

Sidste sæson valgte Skiklubben at investere i lidt nyt træningsudstyr. Der blev indkøbt fem seqboards, så vi kunne udvide vore repetoire indenfor øvelser som styrker balance og bevægelse. Vi fik indfriet vores forventninger til dette udstyr, da det både er sjovt at bruge, og giver mulighed for varieret træning. I denne sæson fortsætter vi med leg og øvelser på vores boards. Fast bestanddel i træningen vil også i år være rulleskøjtetræning. Rulleskøjtetræningen foregår i en hal som venligst er stillet til rådighed af DS Group på Andrupvej i udkanten af Hobro. Belært af vores erfaringer om portkørsel på Jeppe Aakjærsvej i udendørssæsonen, vil vi også indendørs integrere vores nye slalomporte i noget af træningen. Vi kommer så tæt på rigtigt skiløb som overhovedet muligt.

 

Skiarena i Aarhus

Vi tilbyder i denne sæson ture til Skiarena i Aarhus. I Skiarena kan vi stå på ski på et skråt rullende ”gulvtæppe”. Fornemmelsen er næsten som rigtigt skiløb – man træner de rigtige bevægelser, mens man ser sit eget skiløb i et kæmpe spejl. Supersjovt og hårdt! ;-)

 

Specialarrangementer

I sæsonen vil der blive indlagt et antal særarrangementer, som ikke nødvendigvis har noget med skiløb eller balancetræning at gøre. Formålet er her at styrke andre kompetancer som kan komme den unge skiløber til gode. Det kan være noget med samarbejde, mod/udfordring, kondition og andet.

Arrangementerne er endnu ikke helt færdige i sin planlægning, så vi holder kortene ind til kroppen lidt endnu. Dog kan man være sikker på, at kunne læse om nyhederne på hjemmesiden, og som skiracer får man også særskilt invitation via sms.

 

Jul på hjul

Er en sjov og hæsblæsende aften på rulleskøjter med den kommende højtid som tema. Her dystes i alle mulige sjove discipliner. Vi håber, at det bliver spas.

 

Sæsonafslutning

Vi skal være sammen om noget bevægelse og leg, vi skal hygge os, og det er også aftenen, hvor ”årets skiløber” kåres.

  

Ture

I Skinyt og på hjemmesiden kan man løbende bliver orienteret om de ture, som Hobro Skiklub arrangerer.

 

Nye skiracere

I begyndelsen af hver sæsonstart håber vi altid at nye juniorer dukker op. Det skal understreges, at hos racerne er der plads til alle børn og unge med interesse for skisport. Selvom du selv synes, at du ikke er ”verdensmester” på ski, skal du møde op alligevel. For det er netop derfor, man bliver skiracer – for at have det sjovt med andre skiglade børn og unge, og naturligvis også for at blive dygtigere til at løbe på ski!

Er du skiracer allerede kender du måske én, som du kunne tænke dig at invitere med.

 

I øvrigt vil vi opfordre jer til løbende at kigge ind på klubbens hjemmeside www.hobroskiklub.dk eller følge med på FB. Her vil I kunne se billeder fra vore aktiviteter, blive orienteret om vores målsætning for børnearbejdet, finde aktivitetskalenderen for alpin-racerne og m.m. 

 

 Vi håber at se mange nye skiglade børn mellem 7 og 18 år i sæsonen, der kommer!

 

                                            Vel mødt!

                                            Lederteamet 

gixmo.dkHobro Skiklub | Gyvelvej 3 | 9500 Hobro | CVR: 29583498 | Tlf: +45 30270485 | nielsleth@live.dk