Eliteløber

Christoffer Faarup

A-landshold

Fakta om Christoffer:

Christoffer har i en årække boet på Hafjell i Norge lige ved siden af træningsløjpen. Christoffer har gået på skigymnasie og kombinerer nu sine økonomistudier i Lillehammer med kraftig satsning på alpint skiløb med størst fokus på fartdisciplinerne, men er forsvarende dansk mester i slalom, storslalom, super G og kombineret.

Bedste resultat:

Han har repræsenteret Danmark ved OL, VM og World Cup. Suverænt danmarks bedste alpine konkurrenceløber med et hav af DM medaljer.

Mål:

At blive verdens bedste skiløber

Sponsor:

Atomic - Hafjell Hytteformidling - Reuch - Skisport.dk - Højmark Rejser - POC - FysioDanmark

Marcus Toft Vorre

A-Landshold

Fakta om Marcus:

Jeg er 18 år gammel og har stået på ski siden jeg var halvandet. Det startede med den årlige skiturer til Østrig, hvorefter det udviklede sig til en satsning på konkurrenceplan. I 2008 flyttede min familie og jeg til Hafjell i Norge, hvor vi stadig bor. I min satsning mod at blive verdens bedste alpinist, der går jeg lige nu går jeg på skigymnaset i Lillehammer, samtidig med jeg fra i år er blevet en del af det danske landshold. Jeg kører alle discipliner, og går efter at blive en så "komplet" skiløber så mulig.

Bedste resultat:

En 5. plads til Youth Olympic Games i SG, og en 2. plads i U18 til jr. VM ligeledes i SG. 2014 blev jeg den første og hidtil eneste junior løber der har vundet DM guld i slalom.

Mål:

OL guld og vinde World Cupen sammenlagt, og kunne være med i alle fire discipliner.

Hvorfor Hobro Skiklub:

Det var skiklubben med det bedste træningstilbud for mine små søstre og jeg, samt et godt miljø, da vi skulle ind i det danske skimiljø

AtomicTensonJual - Bionord - Beirholms væverier - Steep & Deep

Luna Berger Christensen

Junior landshold

fullsizerender.jpg

Fakta om Luna:

Jeg er dansk/italiensk og bor lige nu i Barcelona. Jeg begyndte at stå på ski, da jeg var 4 år, og startede med konkurrence, da jeg var 7 år. Da jeg var 12 år, vidste jeg, at jeg elskede min sport, og at ski var min højeste ambition. Siden da har ski været mit liv. Mine skidiscipliner er giant slalom og slalom.

Bedste resultat:

Mine bedste resultater har været, at jeg har deltaget 3 gange i de regionale mesterskaber i Italien. Jeg tror, at jeg kunne være kommet længere, hvis ikke jeg var flyttet til Shanghai, da jeg var 12.

Mål:

Mit mål er at deltage i Olympiaden i 2022. Jeg vil ikke bare til Olympiaden for at bære det danske flag. Jeg vil til Olympiaden for at opnå mit bedste resultat.

Hvorfor Hobro Skiklub:

Jeg har valgt Hobro Skiklub, fordi min familie stammer fra omegnen af Hobro.

Stockli, AskCucu, The Georg