Medlemslogin /-ændringer

"login nederst på denne siden"

Husk at logge på og ændre dine stamdata, hvis du
- flytter
- får nyt telefonnummer
- får nyt mobilnummer
- får ny mailadresse
- får nyt betalingskort

For at sikre, at du modtager de nødvendige oplysninger, er det vigtigt, at vi har registreret de korrekte data på dig, som er medlem i foreningen.

Vores kommunikation vil primært foregå via E-mail og i nogle tilfælde via SMS. Hvis vi ikke har registeret korrekt E-mailadresse eller mobilnummer på dig, vil du af gode grunde ikke modtage den information, som du har behov for.

Hold derfor dine stamdata opdateret!

Login nedenunder - og se hvilke data vi har registreret på dig, og hvilke hold du deltager på. Det er samtidig muligt for dig at rette evt. forkerte stamoplysninger!

Har du har fået nyt betalingskort:
- Log in via medlemslogin nedenunder
- Vælg økonomi (øverst på siden du kommer ind på)
- Vælg kortoplysninger, under Betalingskort i menuen til venstre
- På denne side trykker du på knappen "Skift kort"
- Når dette er udført skal du vælge punktet "Betalinger" under afsnit "Betalingskort" i menuen til venstre.

- Vælg fanebladet Afbrudte" oppe i toppen

- Klik på knappen "Forsøg igen" ud for betalingsid xxx

Link til vejledning

Har du glemt din adgangskode? Så klik på "Glemt adgangskode". Indtast herefter din  e-mailadresse (fortrinsvis) eller dit mobilnummer- og en ny adgangskode vil straks blive tilsendt dig via enten SMS eller E-mail. Følg herefter vejledningen!

NB! Får du besked om at din e-mailadresse ikke er registreret, kontakt Brian Larsen  for at få opdateret din adresse!

Bemærk venligst, at redigeringsvinduet åbner i et nyt vindue!

God fornøjelse!