Alpin Talenthold

Det alpine talenthold er et tilbud til børn og unge fra 7 til 18 år, som har lyst til porttræning og konkurrenceskiløb.

De eneste krav for at deltage på skiteamet er:

• At du er medlem af Hobro skiklub
  • At du har lyst til målrettet konkurrencetræning.
  • At du selv kan køre i lift.
  • At du kan klare dig selv på bakken uden dine forældre under træningen (forældre er naturligvis altid meget velkomne til at kigge på og hjælpe til).
  • At dine forældre bakker op om din sport.
  • At du så vidt muligt deltager på det Alpine Skiteams torsdagstræninger

Det alpine talenthold spænder fra børn/unge som først lige er startet med porttræning til U15 landsholdsløbere. Du er derfor velkommen på det alpine talenthold uanset om porttræning er nyt for dig - eller om du er en erfaren konkurrenceløber.

Det alpine talenthold råder over erfarne og veluddannede danske trænere og instruktører. Det alpine talenthold samarbejder omkring træningen med SkiTeam Hareskov.

Vi tilbyder 3 ugers træning på Hafjell og Kvitfjell i Norge i uge 49, 4 og 10, hvor der er kredsmesterskaber og DM. Det forventes at man deltager i mindst 2 af ugerne.

Det alpine talenthold drives af en engageret forældregruppe. Turene arrangeres således af gruppens forældre med hjælp fra Hobro skiklub

Ansvarlig for Hobro Alpin Talenthold:

Karsten Lykke Jensen