Hobro Skiklubs formål er:

At samle alle der har interesse for skisport.

At skaffe de bedste muligheder for at få mere glæde af sporten ved bl.a. træning, kurser, og deltagelse i små og store konkurrencer.

At arrangere tur i ind- og udland.

Alle aktiviteter kan dyrkes af børn og voksne i fællesskab, for skiløb kender ingen aldersgrænse.

Vi tilbyder

Et levende og indholdsrigt klubblad, ski-gymnastik og fortræning til juniorer og voksne, korte og lange instruktionsture, udlån af skiudstyr til børn og begyndere, klubaftener med et oplysende indhold. Når der er sne i Danmark tilbyder vi gratis skilift, og vi sørger for der er mulighed for at dyrke langrend på mærkede løjper.

Vi tager os af begyndere på ski. Er du i tvivl om du eller din familie kan lære at løbe på ski, at det er noget for dig/jer at være med i en skiklub ?
Læs den seneste nybegynderberetning her på hjemmesiden i SkiNyt nr. 81 s. 21 eller beretning fra uge 7 2011, side 6.

Hobro Skiklub er medlem af Dansk Skiforbund og Federation Internationale de Ski.

Se også Skiforbundets seneste nyhedsbreve med oplysninger om tilmeldinger til mesterskaber, instruktørkurser mm.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Unge, der vil dyrke konkurrenceskiløb kan gennem klubben, deltage i Dansk Skiforbunds børnehold med konkurrencetræning.