Ski for alle - hele året

Hobro Skiklub fokus og struktur

Dygtiggørelse - ungdom - klubture - fællesskab

Her har du mulighed for at læse formandens beretning:

Læs her

Seneste nyt

Inliner Cup d. 31 august

tirsdag d.23. august 2016

Onsdag d. 31 august holder Hobro Skiklub inliner Cup på Jeppe Åkjærsvej. Vi tænder grillen, kører på tid og hygger os fra kl. 18.00 til 20.00, alle kan deltage.

P.t. har vi næsten 50 tilmeldinger

Kontakt Henrik Sønderholm hvis du har spørgsmål

Aflyst uge 49 tur 2016

tirsdag d.23. august 2016

Ungdomsturen i uge 49 til Norge, må vi desværre aflyse i år. Der afholdes FIS løb på Hafjell og Kvitfjell i uge 49, hvilket betyder at der ikke er plads til andre aktiviteter.

Nordkredsmesterskaberne bliver flyttet til uge 48, men Hobro Skiklub mener det er for risikabelt at arrangerer vores ungdomstur, de tidliger år er der først kommet sne i ugen op til uge 49.

Vi opfordre dem der har lyst, til at deltage på træningsturen til Østrig eller Hobro På Ski til Norge.

Kontakt Niels Leth-Sørensen hvis du har spørgsmål.

Åben for tilmelding

mandag d.22. august 2016

Træningsturen d. 13 januar til Østrig (15 pladser tilbage)  og turen "Ski og Oplevelser" til Italien er åben for tilmeldinger.

Ser her

Hobro På Ski turen er på trapperne....

Uge 7 turen 2017 er udsolgt.

DM resultater for Hobro Skiklub

mandag d.11. april 2016

marcus_faneb--rer.jpgDe netop afholdte Danmarks Mesterskaber, som blev afviklet på Hafjell her i starten af april, bød igen på masse af medaljer til løber fra Hobro Skiklub.

Ialt 25 medaljer i det officiele senior DM og i de alders opdelte forbundsmesterskaber.

I det officiele DM var det tæt i alle fire dicipliner mellem de to Hobro løber, Christoffer Faarup og Marcus Vorre.

Christoffer vandt alle fire guldmedaljer og henviste Marcus til fire anden pladser. I slalom var der kun tre -100 dele mellem de to løber. Så mon ikke der er basis for revance match næste år til et nyt DM

Stort tillykke til alle der vandt medaljer og tak for en fantastisk sæson.

Se resultater for løber fra Hobro Skiklub her: Hobro Skiklub DM

Dette er blot det seneste nyt. For mere; se de øvrige nyheder.

Video tip

Følg Fam. Ramm på uge 7 turen 2015 med Hobro Skiklub