Ski for alle - hele året

Hobro Skiklub fokus og struktur

Dygtiggørelse - ungdom - klubture - fællesskab

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Seneste nyt

Skismøredag 8. januar kl. 13-16

mandag d. 2. januar 2017

Hobro Skiklub inviterer alle medlemmer til Skismøredag d. 8. januar 2017 kl. 13-16 i VilIumsigns lokaler på Smedevej.
Dette er dagen, hvor du lærer at toptune dine ski, så de er klar til vinteren og turene med Hobro Skikklub.
Skiklubben stiller udstyr til rådighed og der vil være kyndig vejledning til de, som er nybegyndere udi slibningens kunst.

I lighed med sidste år vil der være ”køb og salg” mulighed. Så hvis du har ski eller skiudstyr, som du gerne vil videresælge, er du velkommen til at medbringe dette og håbe på interesserede købere.

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag. Der kan være ventetid ved slibemaskinen, men imens kan du hygge dig med kaffe og lidt sødt og få en skisnak med de øvrige fremmødte.

Arrangementet er åbent for alle, uanset om man vil slibe eller shoppe og tilmelding er ikke nødvendig.

Vel mødt til en hyggelig skieftermiddag!

4 x guld og 2 x sølv

mandag d. 5. december 2016

Nordkredsmesterskaberne som blev afholdt på Kvitfjell i uge 48, gav 6 medaljer til de tre deltagende løber fra Hobro Skiklub.

Freja-Mathilde Vorre kørte sig til to anden pladser i U12 gruppen, i slalom og storslalom.

Clara-Marie Vorre vandt begge sine løbe i U14 gruppen, i slalom og storslalom.

Maja Søe Valde vandt begge sine løb i U 16 gruppen, i slalom og storslalom

Skimesse på Søndag i Hobro

tirsdag d.22. november 2016

STORT Skishow gratis entre

tirsdag d.15. november 2016

InterSport Hobro – Hadsund & Hobro Skiklub laver KÆMPE skishow på

Mariagerfjord Gymnasium søndag d. 27. november kl. 10.00 – 17.00.

Kom og mød Thomas Uhrskov

uhrskov.jpg

Kæmpe købsdag m/ kanonpriser på alt til ski fra InterSport. Ski – støvler – ski tøj – ski hjelme – handsker – skiundertøj m.m. Der er leverandører som udstiller det sidste nye gear.

Stort amerikansk lotteri med flotte præmier, sjov underholdning, seqboards og meget mere på Hobro Skiklubs egen stand.

Kig forbi - der er gratis entre.

Dette er blot det seneste nyt. For mere; se de øvrige nyheder.

Video tip

Inliner cup I Hobro sidst i august 2016 og igen i 2017