Ski for alle - hele året

Hobro Skiklub fokus og struktur

Dygtiggørelse - ungdom - klubture - fællesskab

logo-lg.png

Ugens sponsor

Seneste nyt

Klubture opdateret

onsdag d.28. juni 2017

Ski og oplevelser til Frankrig 2018 er åben for tilmelding. Tryk

Familietur i uge 7 til Tjekkiet, turen er opdateret og åbner d. 2 juli for tilmelding. Tryk

Hobro På Ski i uge 10 til Støten, turen er opdateret og åbner for tilmelding d. 13 juli kl. 20.00. Tryk

Træningsturen i uge 3 til Schladming i Østrig, turen er åben for tilmelding. Tryk

Klubture næste sæson

tirsdag d.13. juni 2017

Vi har netop holdt møde i turudvalget og kan løfte sløret for planerne til næste sæson.

Ture som vi med sikkerhed ved blive gennemført:

Træningstur til Schladming med afrejse i bus fra Hobro d. 12/1-2018

Hobro På Ski, Uge 10 til Støten Kørselv.

Uge 7 familietur til Nassfelt, er åben for tilmelding. Kørselv.

Uge 7 familietur til Tjekkiet, er næsten klar for tilmelding.

Ski og Oplevelser i uge 10, destination er endnu ikke bestemt. Fly.

Ser her

Ture som vi håber bliver aktuelle:

Ungdomstur til Norge i uge 48 eller 49. Bus.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Hobro Skiklub.

Uge 7 2018. 1 værelser tilbage

torsdag d.20. april 2017

Allerede nu er uge 7 turen 2018 åben for tilmelding, se turen her UGE 7 2018

Det har været særdeles vanskeligt at finde et hotel til en stor gruppe, det betyder at turen blive dyrer og der "kun" er 100 pladser. Turen arrangeres via et rejseselskab og afhensyn til dem og til hotellet er turen åben for tilmelding allerede nu.

Der er stort pres på alle hoteller i forhold til uge 7 næste år, grunden er at fastelavn falder i uge 7 og det betyder den største uge sammen med nytår. En yderlige ting der øger presset, er at påsken falder sidst i marts og dermed mister mange områder 2-3 uger af deres sæson.

Men det er lykkedes at lave en fin uge 7 tur til 2018, skal du med?

Medalje høst til DM

tirsdag d.11. april 2017

Ved DM der blev afholdt på Hafjell i uge 14 tog Hobro Skiklub ikke minder en halvdelen af de officielle DM medaljer. Helet præcis 12 ud af 24 mulige. Det blev til i alt 36 medaljer når vi tæller forbundsmesterskaber med i de forskellige årgange, så et helt fantastisk resultat af de 6 løber der tog medaljer ud af ialt 7 deltager fra Hobro Skiklub.

Stort tillykke til vores dygtige medlemmer.

Se medalje listen her: DM 2017

Dette er blot det seneste nyt. For mere; se de øvrige nyheder.

Video tip

Hobro på ski