Ski for alle - hele året

Hobro Skiklub fokus og struktur

Dygtiggørelse - ungdom - klubture - fællesskab

GENERALFORSAMLING D. 31 MARTS 2017 KL. 17.30 PÅ GASMUSEET TRYK HER

Seneste nyt

Uge 7 2018. 3 værelser tilbage

torsdag d.20. april 2017

Allerede nu er uge 7 turen 2018 åben for tilmelding, se turen her UGE 7 2018

Det har været særdeles vanskeligt at finde et hotel til en stor gruppe, det betyder at turen blive dyrer og der "kun" er 100 pladser. Turen arrangeres via et rejseselskab og afhensyn til dem og til hotellet er turen åben for tilmelding allerede nu.

Der er stort pres på alle hoteller i forhold til uge 7 næste år, grunden er at fastelavn falder i uge 7 og det betyder den største uge sammen med nytår. En yderlige ting der øger presset, er at påsken falder sidst i marts og dermed mister mange områder 2-3 uger af deres sæson.

Men det er lykkedes at lave en fin uge 7 tur til 2018, skal du med?

Medalje høst til DM

tirsdag d.11. april 2017

Ved DM der blev afholdt på Hafjell i uge 14 tog Hobro Skiklub ikke minder en halvdelen af de officielle DM medaljer. Helet præcis 12 ud af 24 mulige. Det blev til i alt 36 medaljer når vi tæller forbundsmesterskaber med i de forskellige årgange, så et helt fantastisk resultat af de 6 løber der tog medaljer ud af ialt 7 deltager fra Hobro Skiklub.

Stort tillykke til vores dygtige medlemmer.

Se medalje listen her: DM 2017

Afterski 31 marts

onsdag d.22. februar 2017

Se mere om afterski d. 31. marts via dette link: Afterski

Læs artikler om VM via disse link

lørdag d.18. februar 2017

Her er lidt link til forskellige artikler om Christoffer Faarup i forbindelse med et helt fantastisk VM.

Foto: Christoffer med sit vigtigste "støtteapperat" sine forældre, Jane og Henrik.

Skisport.dk har skrevet denne artikel om Christoffer Faarup: skisport.dk

TV2 har en artikel og video om Christoffer, bl.a. med Downhill: TV2sporten

DR har dette indslag: dr.dk

Norsk TV er også på med et indslag om Danskeren der slå de Norske og Svenske gutter: NRK

Ekstra Bladet er også med: EB

Dette er blot det seneste nyt. For mere; se de øvrige nyheder.

Video tip

Inliner cup I Hobro sidst i august 2016 og igen i 2017